8 Nisan Reyting Sonuçları / Hangi yapım zirveye adını yazdırdı? İşte reyting sonuçları... : 8 nisan akşamının reyting sonuçları belli oldu.

8 Nisan Reyting Sonuçları / Hangi yapım zirveye adını yazdırdı? İşte reyting sonuçları... : 8 nisan akşamının reyting sonuçları belli oldu.. Ana sayfa›haberler›08 nisan 2019 reyting sonuçları. Günlük olarak yayınlanan ve total, ab ve 20+abc1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralama açıklanıyor. 08 nisan pazartesi reyting sonuçları açıklandı mı? Sırada atv'de yayınlanan müge anlı i̇le tatlı sert. Total'de survivor ve ab'de fatih portakal ile fox ana haber birinci oldu.

Tüm tv kanallarının izlenme oranları (rating) ve izlenme payı (share) sıralaması. Günlük olarak yayınlanan ve total, ab ve 20+abc1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralama açıklanıyor. Günlük burç yorumları 11 nisan cumartesi. Evlatlarını ve eşyalarını toplayıp gitmeye kararlı seher, yüreğindeki yangın gözündeki yaşla çocuklarını sığdırdığı otobüste bin parçaya daha bölünür. 8 nisan pazartesi 2019 reyting sonuçları.

11 Nisan 2018 Reyting Sonuçları: Diriliş mi? Sen Anlat ...
11 Nisan 2018 Reyting Sonuçları: Diriliş mi? Sen Anlat ... from www.magazinhaberleri.com
8 nisan 2020 tarihinde ekranlara gelen yapımların reyting sonuçları belli oldu. Reytinglerde birinci geldi merak konusu oldu. 8 nisan 2020 tarihinin televizyon izlenme oranları belli oldu. Günlük olarak yayınlanan ve total, ab ve 20+abc1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralama açıklanıyor. 8 nisan 2019 pazartesi günü reyting sonuçları açıklandı. 8 nisan reyting sonuçları açıklandı. 8 nisan pazartesi akşamı show tv'de çukur'un 59. Reytingler total, ab ve 20+abc1 olarak ölçülüyor.

Çukur, yasak elma, vuslat, söz ve zalim i̇stanbul'un reytingleri nasıl çıktı?

Ana sayfa›haberler›08 nisan 2019 reyting sonuçları. 8 nisan pazartesi 2019 reyting sonuçları. 8 nisan reyting sonuçları merak ediliyor. 37 okunma — 09 nisan 2021 14:45. Reyting sonuçları her gün reyting tv'de! Bölüm fragmanı (8 nisan 2019). 18 haziran 2019 reyting sonuçları. Her yerde sen dizisi 2.bölüm 2.fragmanı. 8 nisan 2019 total reyting sonuçları. Reytingler total, ab ve 20+abc1 olarak ölçülüyor. Çukur, yasak elma, vuslat, söz ve zalim i̇stanbul'un reytingleri nasıl çıktı? 8 nisan 2020 reyting sonuçları. Programlar kategorisinde ise survivor ve fox haber yarışan yapımlar arasında yer aldı.

8 nisan pazartesi 2019 reyting sonuçları. İşte son dakika olarak açıklanan 8 nisan reyting sonuçlarında son durum… 8 nisan reyting sonuçları merak ediliyor. İşte detayları haberimizin devamında yer alıyor. 8 nisan 2020 tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

11 Nisan Perşembe Reyting sonuçları açıklandı
11 Nisan Perşembe Reyting sonuçları açıklandı from cdn.yenicaggazetesi.com.tr
Televizyonlarda reyting savaşları kaldığı yerden devam ediyor. Söz, zalim i̇stanbul ve çukur reyting sonuçları. 8 nisan akşamının reyting sonuçları belli oldu. 8 nisan'da televizyonda yayınlanan dizi ve programların reyting sonuçları belli oldu. Çukur, yasak elma, vuslat, söz ve zalim i̇stanbul'un reytingleri nasıl çıktı? 8 nisan 2020 tarihinin televizyon izlenme oranları belli oldu. Pazartesi akşamları televizyonlarda yayınlanan programların ve dizilerin en iddialı olanlarının birbiriyle yarıştığı akşam. Total'de 1.sırada atv'de ekrana gelen bir zamanlar çukurova, 2.

8 nisan 2019 pazartesi günü reytingler nasıl oldu?

Çarşamba akşamı ekranda büyük çekişme yaşandı. Diziler ve haber bültenleri arasındaki yarışta reyting sonuçları bakın nasıl şekillendi? 18 haziran 2019 reyting sonuçları. Söz, zalim i̇stanbul ve çukur reyting sonuçları. 08 nisan pazartesi reyting sonuçları açıklandı mı? 08 nisan 2019 pazartesi günü reytingleri belli oldu. İşte, 8 nisan 2020 çarşamba reyting sonuçları. Reyting sonuçları her gün reyting tv'de! 08.04.2019 ab grubu reyting sonuçları. İşte son dakika olarak açıklanan 8 nisan reyting sonuçlarında son durum… 8 nisan tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı. Buna göre total'de 1.sırada tv8'de ekrana gelen survivor,ab'de ise 1.sırada fatih portakal ile fox ana haber yer aldı. Peki 8 nisan 2019 pazartesi reyting sonuçları hangi yapımı zirveye taşıdı.

8 nisan 2019 pazartesi günü reyting sonuçları açıklandı. Total'de 1.sırada atv'de ekrana gelen bir zamanlar çukurova, 2. 8 nisan reyting sonuçları merak ediliyor. Günlük burç yorumları 11 nisan cumartesi. 1 nisan 2019 pazartesi gününe ait reyting sonuçları açıklandı.

3 Nisan 2020 Cuma Reyting sonuçları: Fatih Portakal ...
3 Nisan 2020 Cuma Reyting sonuçları: Fatih Portakal ... from i.medyafaresi.com
8 nisan 2020 tarihinde ekranlara gelen yapımların reyting sonuçları belli oldu. 8 nisan reyting sonuçları bir çok vatandaş ve televizyon sektöründe yer alan kişiler tarafından merakla araştırılmakta. İşte son dakika olarak açıklanan 8 nisan reyting sonuçlarında son durum… Pazartesi akşamları televizyonlarda yayınlanan programların ve dizilerin en iddialı olanlarının birbiriyle yarıştığı akşam. Buna göre total'de 1.sırada tv8'de ekrana gelen survivor,ab'de ise 1.sırada fatih portakal ile fox ana haber yer aldı. Reyting sonuçları her gün reyting tv'de! Söz, zalim i̇stanbul ve çukur reyting sonuçları. Her yerde sen dizisi 2.bölüm 2.fragmanı.

Total puan türünde 15.38 share alan survivor birinci, 14.56 share alan yeni gelin ikinci, 14.7 share alan kalbimdeki deniz dizisi üçüncü oldu.

Total'de survivor ve ab'de fatih portakal ile fox ana haber birinci oldu. Günlük olarak yayınlanan ve total, ab ve 20+abc1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralama açıklanıyor. Sırada atv'de yayınlanan müge anlı i̇le tatlı sert. 8 nisan akşamının reyting sonuçları belli oldu. Diziler ve haber bültenleri arasındaki yarışta reyting sonuçları bakın nasıl şekillendi? Diğer kanallarda ise yarışmalar ve sinema filmleri vardı. Söz, zalim i̇stanbul ve çukur reyting sonuçları. 8 nisan tarihinde ekranlara gelen yapımların reyting sonuçları belli oldu. 8 nisan 2020 reyting sonuçları. 8 nisan tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı. Her yerde sen dizisi 2.bölüm 2.fragmanı. 8 nisan reyting sonuçları açıklandı. İşte, açıklanan veriler eşliğinde 8 nisan 2019 pazartesi gününe ilişkin reyting sonuçları

Post a Comment

0 Comments